top of page
Algemene elektriciteitswerken - Electro Van Damme

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IN PRIVÉWONINGEN EN BEDRIJFSGEBOUWEN

AANSPREEKPUNT VOOR ALGEMENE ELEKTRICITEIT

Heeft u geen kaas gegeten van elektriciteit en moet er in huis een en ander gebeuren? Heeft u ook op het werk een elektricien nodig? Kies voor professioneel en veilig en doe een beroep op Electro Van Damme uit Wingene.


Ons bedrijf beschikt over een uitgebreide expertise en kan zonder enig probleem aan al uw wensen tegemoetkomen. Want wij doen sinds jaar en dag algemene elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven in Wingene en omstreken. Of het nu gaat om een bedrijfskantine of een autogarage,  over een rijhuis, een appartement of een villa, wij klaren de klus voor u.

Electro Van Damme

Ons aanbod van elektriciteitswerken

U kunt bij Electro Van Damme terecht voor een breed scala van elektriciteitswerken. Wij leggen elektriciteit in nieuwbouwprojecten op basis van een zorgvuldig opgemaakt elektriciteitsplan. We vernieuwen de elektrische leidingen in oude panden of bij renovatie. We breiden uw elektrische installatie uit, bijvoorbeeld naar de zolder of het tuinhuis, of in een nieuw bijgebouw van uw zaak.


We zijn ook inzetbaar voor diverse toepassingen. In functie van de vlotte organisatie en de veiligheid op de werkvloer, van uw praktisch gemak en comfort thuis enz. Denk maar aan:

  • aansluiten van huishoudelijke toestellen en industriële machines

  • plaatsing van schakelaars en stopcontacten

  • aansluiting van verlichting en alarmen

  • automatisatie van rolluiken en poorten

Wat ook uw vraag is, u bent bij ons altijd verzekerd van een goede service met de beste materialen.

Electro Van Damme

OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN ELEKTRICIEN VOOR ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN? 

Bel of mail naar Electro Van Damme voor een afspraak.
bottom of page