top of page

Plaatsing van binnen- en buitenverlichting en deskundig advies

Wenst u buiten sfeervolle lichtspots te plaatsen of wilt u graag lichten met een automatische sensor in uw bedrijf? Welke verlichting u ook wenst, steek altijd eerst uw licht op bij Elektro Van Damme uit Wingene, West-Vlaanderen. Voor binnenverlichting en buitenverlichting in West-Vlaanderen kunt u hier terecht. Wij bieden u verlichting op maat, volledig volgens uw wensen en behoeften.

15

Binnenverlichting

Binnenverlichting is meer dan gewoon een lamp aan het plafond. Denk bijvoorbeeld aan verlichting met een dimfunctie, sfeerverlichting of verlichting die u met een afstandsbediening kunt bedienen. Wat uw wensen ook zijn, Electro Van Damme biedt u een gepersonaliseerde oplossing.

 

Verlichting installeren? Daar komt heel wat bij kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het aanleggen van een compleet nieuwe bedrading en een reeks stopcontacten voor de verlichting? Het is dus absoluut geen overbodige luxe om hier een ervaren elektricien voor in te schakelen. Electro Van Damme helpt u graag verder.

Geen slordig werk bij Electro Van Damme. Ze zorgen voor een veilige, verzorgde plaatsing en een piekfijne afwerking. De bedrading wordt mooi weggewerkt en de stopcontacten worden netjes geplaatst.

Buitenverlichting

Ook met buitenverlichting kunt u veel kanten op. Wenst u sfeervolle verlichting voor rond uw terras? Of wenst u voor uw bedrijf verlichting met een sensor om ongewenste bezoekers af te schrikken? Bespreek uw plan met Electro Van Damme voor verlichting op maat!

Vraag hen gerust naar de verschillende mogelijkheden voor uw project. Zij schakelen graag hun ervaring in om u de best mogelijke oplossing te bieden. Ook voor speciale verlichtingsprojecten kunt u bij Electro Van Damme terecht. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie!

bottom of page